Att investera i SpectraCure

Målet med vårt egenutvecklade och patenterade behandlingssystem är att eliminera inre cancertumörer och förlänga överlevnaden för cancerpatienter. Vår teknik bygger på PDT-behandling med IDOSE®.

Vårt behandlingsystem lämpar sig för inre solida tumörer av olika slag som i prostata och bukspottkörtel. Förhoppningen är att i framtiden även kunna behandla andra cancerformer som cancer i bröst och huvud- och halsregionen.

Finansiella rapporter


Här kan du läsa vår senaste kvartalsrapport, årsredovisningar m m.

LÄS RAPPORTER

Aktiekurs och analys


Nyfiken på den senaste bolagsanalysen? 

Läs Analysguidens och Thomas Nilssons analys från den 25 mars 2021.

SENASTE ANALYSEN

Nyheter


Välkommen att ta del av SpectraCures senaste pressmeddelanden och andra nyheter. Vill du prenumerera på nyheter från oss är du välkommen att anmäla dig genom prenumerationsformuläret nedan.

PRESSMEDDELANDENINVESTERARBREVBOLAGET I MEDIA

PRESENTATIONER


9 juni SpectraCure i Småbolagspodden 
10 juni SpectraCure på Småbolagsdagarna
22 juni Presentation på SpectraCures Facebook

Teknik


PDT-behandling med IDOSE® har potential att vara mer skonsam och inte påverka frisk vävnad lika mycket som andra behandlingar. Den har också snabbare läkningsprocess, vilket medför enklare återhämtning och bibehållen livskvalitet efter att SpectraCures behandling eliminerat tumörcellerna.

LÄS MER

Marknad


Den globala marknaden för förebyggande och behandling av prostatacancer förväntas nå 65 miljarder dollar 2021, vilket innebär en årlig tillväxt om 6 .6 procent, enligt en rapport från BCC Research Market Forecasting.

Marknaden för enbart Spectracures första medicinska indikationen, återfall i prostatacancer, är mycket stor. Årligen insjuknar ca 190 000 patienter i USA. I Europa är motsvarande tal cirka 400 000 patienter.

Efter strålbehandling drabbas omkring 60 000 av dessa av återfall i prostatacancer, vilket initialt är den målgrupp som adresseras av SpectraCure.

LÄS MER

Prenumerera


Vid anmälan av prenumeration på pressreleaser, kvartalsrapporter och årsredovisningar vidarebefordras din e-postadress till SpectraCure som hanterar tjänsten för utskicken. För mer information se SpectraCures Integritetspolicy.

SOCIALA MEDIER

FÖLJ SPECTRACURES UTVECKLING I ALLA KANALER